MUCİZEVİ BİLİNÇALTINI KULLANARAK GÜCÜN 8 KAYNAОINI AKTİFLEŞTİRİN

SÜRE:

 “MUCİZEVİ BİLİNÇALTINI KULLANARAK GÜCÜN 8 KAYNAĞINI AKTİFLEŞTİRİN”

Uzman Eğitmen Adil Maviş İle yapacağınız bu yolculukta hayatınızdaki tüm boşlukları dolduracaksınız.

Gücün 8 kaynağı özel ve profesyonel hayatımızın en önemli alanlarında farkındalık ve gelişim sağlayarak hayatımızı dengede yaşamamıza yardımcı olur.

Büyük çoğunluğumuz çağımızın getirdiği değişim hızı ve performans beklentisine cevap verirken hayatımızda arzuladığımız mutluluğu ve huzuru sağlamakta zorlanıyoruz. Elbette hayatımızda yolunda giden şeyler yok değildir ama üstümüze gelen ve dikkate almamız gereken o kadar çok şey varken dengede kalmak her zaman kolay olmuyor. Fiziksel sağlığınız gayet yerinde iken ruh sağlığınız aynı seviyede olmadığı için istediğiniz huzuru bulamıyor olabilirsiniz. Aynı şekilde kariyerinizde oldukça başarılı ve tatminkâr bir noktada iken özel ve sosyal hayatınızda aynı doyum noktasına (henüz) ulaşamamış olabilirsiniz.

İyi haber şu ki, hayatımızın tamamını kapsayan 8 alanda potansiyelimizi azami bir şekilde açığa çıkarıp optimum seviyede verim almak mümkün. Stressiz, Huzurlu ve Dengeli bir hayat peşindeyseniz lütfen davetimizi kabul edin. Sizinle Gücün 8 Kaynağını Mutluluk yolunuza nasıl döşeyeceğinizi paylaşalım.

PROGRAM TABLOSU

1.AKIL ve İRADE (19 Şubat 2018-Pazartesi)

2. HOBİLER (19 Mart 2018-Pazartesi)

3. İLİŞKİLER (16 Nisan 2018-Pazartesi)

4. SEVGİLİ/EŞ (21 Mayıs 2018-Pazartesi)

5. KARİYER (18 Haziran 2018-Pazartesi)

6. FİZİK/SAĞLIK (18 Temmuz 2018-Pazartesi)

7. FİNANS (13 Ağustos 2018-Pazartesi)

8. SPİRÜTÜELLİK (17 Eylül 2018-Pazartesi)

 

PROGRAM İÇERİĞİ

1.AKIL ve İRADE AKLI İYİ KULLANMAK VE ÖZGÜVENLİ OLMAYA BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(19 Şubat 2018-Pazartesi)

Felsefenin başlangıcı şüphe, gelişmesi sorgulama, sonucu belirsizliktir" Akıl, söylemlerimiz daha çok bireylere yönelik olduğundan, karşımıza "akıllı" şekliyle çıkar. Akıllı; gerçekleri iyi gören ve ona göre davranan kişi ise, bu durumda aklı elde etmek için de, gerçekleri en iyi görmeye çalışma tutumudur diyebiliriz. Aklın tohumu doğuştan insanlara verilir, ürünü ise bireylerin kapasitesine göre değişir. Her başarının altında aklı verimli kullanmak yatar. Aklı verimli kullanabilmek beraberinde özgüveni getirir. Özgüven, kendiniz hakkında nasıl düşündüğünüz ve kendinizi ne kadar değerli gördüğünüzdür. Her kişi kendi hayat amaçları doğrultusunda zayıf yanlarını tanıması ve bunları güçlendirerek özgüvenini geliştirmeyi öğrenebilir. Tabi bunun devamını İRADE’niz ile sürdürebilirsiniz. Aristoteles, "zevkin değil, acısızlığın peşinden koşar akıllı kişi" derken, akıllı kişinin hazzı değil, acısızlığı hedeflemesi gerektiğini belirtir. Aristoteles'in genel olarak yaşamı değerlemesinin temelinde bu öğreti yatar: acısızlığı hedeflemek ve ona yönelmek. Akıllı kişinin yapması gereken şey olarak verir bunu. Aklı başındalığın bir erdem olduğunu, bilgi olmadığını söyler ve bu erdem öğrenilebilir. Bu programda özgüveninizi kıran ve aklınızı zorlayan şeylerle tanışacak ve onların üstesinden gelmek için yapmanız gerekenleri öğrenecek ve bilinçaltınıza programlayacaksınız.

 

2.HOBİLER -MOTİVE OLMAYA BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(19 Mart 2018-Pazartesi)

Motivasyon hayatta başarmak istediğiniz hedefler için içsel ve dışsal uyaranlardan yararlanarak harekete geçmek ve ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi dışarıya çıkarabilmek gücüdür. Bilmek yapmak için yeterli değildir ve hayatınızda yüzlerce biliyorum ama içimden yapmak isteği gelmiyor dedikleriniz motivasyonsuzluktan kaynaklanır. Bu programın amacı hedefleriniz doğrultusunda nasıl motivasyon kaynaklarınızdan yararlanabileceğinizi gösterecek ve bilinçaltınıza bu hedefleri gerçekleştirebilecek motivasyonu nasıl harekete geçirebileceğinizi öğretecek ve programlayacaksınız. Hayatta başarılı olmak için ya sevdiğiniz şeyler yaparsınız ve pek azımız bu şanslı  grubun içinde yer alır ya da yapmak zorunda olduğunuz şeyler seversiniz bu da işinizi hobi anlayışı ile yapmanız ile mümkün olur.

 

3.İLİŞKİLER - ANLAMAK VE ANLAŞILMAYA BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(16 Nisan 2018-Pazartesi)

İster özel ister iş ve sosyal hayatınızda olsun en önemli sorunlardan biri anlaşılamamak veya kendini ifade edememek. Bu konuşmasını bilmemek veya diksiyonu yetersiz olmakla alakası yok. İnsan anlaşıldığını bilince güveniyor kendini ifade edebildiğini görünce ilişki geliştirebiliyor. İletişim zarar gördüğünde ise bazen sadece çevresine değil kendisine de küsüyor. Anlama ve anlaşılmak için gerekli becerilerinizi geliştirmek ve ihtiyacınız olan sevgi, dostluk, güven, bilgi gibi desteği alabilmeyi öğrendiğinizde hayatınız çok daha kolaylaşıyor. İşte bu programda ilişki geliştirmek anlamak ve anlaşılmak için gerekli birikimleri edinecek ve bu kaynaklarınızı mevcut ihtiyaçlarınıza entegre ederek kendinizi anlamak ve anlaşılmaya bilinçaltınızı programlamayı öğreneceksiniz.

 

4.SEVGİLİ/EŞ -AŞK SEVGİ DEĞERLİ HİSSETMEK VE KABUL GÖRMEYE BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(21 Mayıs 2018-Pazartesi)

Aşk ile yapamadığınız hiçbir şeyi sevemezsiniz ancak hayatta yapmak zorunda kaldığınız şeyleri sevmeyi öğrenebilirsiniz. Fiziksel yaralar kadar duygusal yaralar da hayat ile ilişkilerimizin nasıl olacağını belirler. Sevgiyi bulamamak, kaybetmek, endişe yetersizlik duygusu ve korktuklarımızın başımıza gelmesi bazen travmalarımızın bile sebebidir. Bütün bu olumsuzlukların temizlenmesi ve hayata güvenle bağlanabilmek için sevgi ve aşk ile ilişkilerimizin yeniden tesis edilmesine ihtiyaç var. Bu programda sevmek ve kabul görmek arasındaki ilişkiyi yeniden bulacak ve kendi bilinçaltınızı bulduklarınızı geliştirmeye programlayacaksınız.

 

5.KARİYER - ALIŞKANLIKLARI YENİLEMEYE BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK  

(18 Haziran 2018-Pazartesi)

Davranışlarınızın %50’sini alışkanlıklarınız oluşturur. Bugün bir şeyi yapıyorsanız yüksek ihtimalle kendinizi öyle yapmaya alıştırdığınız için yani dün de yaptınız, daha önce de yaptınız ve bundan sonra yapmaya da devam edeceksiniz demektir. Ancak zamanla alışkanlıklarınız o günün şartlarında oluşmasına rağmen güncelliğini kaybeder. Merakla başladığınız sigarayı hayatınızın pek çok alanına taşır ve yıllarca sorgulamadan sürdürürsünüz ve bunu fark ettiğinizde artık alışkanlığın çemberine sıkışmışsınız demektir. Bu alışkanlık maddesel (yeme, içme) duygusal (kişiye bağımlılık) veya zihinsel (bir düşünceye takılı kalmak) olabilir. Hastalık düzeyde olmadığı sürece bunu kendi kendinize nasıl çözebileceğinizi ve bilinçaltınıza eski alışkanlıklarınızı hükümsüz kılıp yeni alışkanlıklar geliştirebilmeyi bilinçaltınıza programlamayı öğretebilirsiniz.

 

6.FİZİK/SAĞLIK - İYİ BESLENME VE HAREKET İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMA

(16 Temmuz 2018-Pazartesi)

Çağımızın en büyük hastalığı ne kanser ne obezite ne de depresyon. Belki bütün bunlara da sebep olan kötü beslenme ve yeterince hareket etme alışkanlığımızın olmamasıdır. Nasıl beslenmeniz gerektiği ile ilgili bilgi eksikliği olmadığı kesin. Diyet ve benzeri çözümlerin ne kadar işe yaradığını da görüyorsunuz. “Fırsatım olsa” bahanesiyle kendinizi ne kadar kandırdığınızı da söylemeye gerek yok. Bir gerçek var iyi beslenmek ve daha aktif bir hayat için yaşam alışkanlıklarınızı değiştirmeniz lazım. Bunun nasıl olabileceğinin pek çok formüllerini zaten biliyorsunuz şimdi amacımız bilinçaltınıza bu formüllerden en uygununu programlamak ve bundan yararlanmak.

 

7.FİNANS -FİNANSAL ÖZGÜRLÜK VE ÖZGÜVEN İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(13 Ağustos 2018-Pazartesi)

Para ile ilişkiniz sadece insan ile ilişkinizi değil bütün yaşamınızı etkileyebilecek bir algı. İnsanlardan bir şey isterken utanıyor. Para konusunda kendinizi şansız hissediyor. Para işlerinde dost ve zaman kaybediyorsanız. Bilinçaltı düzeyde bu konudaki kısıtlarınızı tanımak ve inançlarınızı yeniden düzenlemeyi öğrenmeniz gerekir. “Paranın gözü kör olsun”, “ para ilişkileri bozar” tarzı derinlemesine işlemiş inançlarınız temizleyerek finansal özgürlük ve özgüven için bilinçaltınızı yeniden programlamayı öğrenebilirsiniz.

 

8.SPİRÜTÜELLİK -RUHSAL VE DUYGUSAL DENGE İÇİN BİLİNÇALTINI PROGRAMLAMAK

(17 Eylül 2018-Pazartesi)

İnsanı ruh beden ve zihinden oluşan bir varlık olarak tanımlarız. Somut kaynakları yönetmeyi aldığımız eğitim, kültür ve sosyal manipülatif araçlardan öğrenirken. İçsel kaynaklarımız ile aramız açılır. Yaratıcılık, yetenek, özgüven, huzur, ne istediğini bilmek, teslimiyet, mutluluk, tatmin olmak gibi iç dinamiklerimizin körelmesini ve hayatımızın da topallamasına seyirci kalırız. Kendi duygularınızı güçlendirmek ve ruhsal beslenmenizi geliştirmek için yaratan ile ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Buna genel olarak manevi kaynaklar diye tanımlarsak manevi kaynaklarınızı tekrar keşfetmek ve şükretmeyi ve teşekkür etmeyi bilinçaltınıza programlayabiliriz.